Starity

Kellemes csalódást okozott Lindsay Lohan

2013. március 28. 08:08   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lindsay Lohan ismét bebizonyította, hogy van helye a színészek világában. Az Anger Management stábja elismerően beszél róla.

hirdetés
Kellemes csalódást okozott Lindsay Lohan

Mint ahogyan korábban megírtuk, Lindsay Lohan szerepet kapott az Anger Management című sorozatban. A hamarosan rehabra vonuló szépség pedig mindent elkövet annak érdekében, hogy bebizonyítsa, igyekszik megváltozni.

Tárgyalásán bevallotta, hogy problémákkal küzd, és kész bevonulni egy rehabilitációs intézetbe. Nos, a színésznő nemcsak e nyilatkozatával okozott kellemes csalódást, hanem azzal is, hogy az Anger Management forgatásán 45 perccel előbb ott volt, mint ahogyan megbeszélték, a stábtagokkal és a rajongókkal is készített közös fotókat, valamint viselkedésére sincs panasz.

A stáb egyik tagja a következőket nyilatkozta róla: „Hihetetlenül barátságos. Lindsay bebizonyította, hogy igazi tehetség. Ha személyesen találkozol vele, megérted, hogy miért lett olyan nagy sztár.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek