Starity

Öt sztori, amiről lemaradhattál

2013. március 28. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tudod, milyen tetoválással gazdagodott Louis Tomlinson, mit csinált Jessie J a megmaradt hajával, és kivel csalná meg Channing Tatum terhes feleségét? Rövidhíreinkből kiderül!

hirdetés
Öt sztori, amiről lemaradhattál

Channing Tatum szexelne George Clooney-val

„Ő a legérdekesebb ember ezen a Földön. Szexelnék vele” – mondta a nyilvánosság előtt Tatum legújabb filmje, a White House Down premierjén. Nem is lepődünk meg a vonzalmán, hiszen az 51 éves Clooney többször is felkerült a People magazin Legszexibb férfijainak listájára Brad Pitt és Johnny Depp oldalán.

Azért mi kíváncsiak vagyunk, vajon mit szól kijelentéséhez állapotos neje, Jenna Dewan...

*

Szöszi lett Jessie J

A Price Tag énekesnője alig néhány hete borotváltatta le a haját élő adásban, most, hogy betöltötte 25. életévét, úgy döntött, ideje felturbózni azt. Az Instagramon osztott meg magáról és legújabb hajszínéről fotókat.


Fotó: Instagram

*

Nagybácsi lesz Niall Horan

A One Direction énekesének bátyja, Greg Horan és felesége, Denise Kelly első gyermeküket várják; esküvőjükön mondták el a nagy hírt szerdán, majd Greg a The Sunnak nyilatkozott öccséről: „Nagyon boldog, most először tapasztalhatja meg, milyen is nagybácsinak lenni.”

Niall az esküvőn a testvére násznagya volt, és a Busted slágerével, a Crashed The Weddinggel nyitotta a ceremóniát Írországban. Greg azt is elmondta, mindenkit meghívott a zenekarból, de Niallen kívül senki sem jelent meg.

*

Lecserélte barna haját Sofia Vergara

A Modern család sztárja világosabb, szőkés árnyalatra cserélte barna fürtjeit. A kolumbiai szépség a Twitteren mutatta meg rajongóinak új kinézetét, az alábbiakat írva: „Szőke ambíciók! Készen állok a nyárra.”


Fotó: Snakkle/ Reuters

*

Új tetkót varratott Louis Tomlinson

A One Direction-fiúk lassan úgy fognak elhíresülni, mint a srácok, akiknek nincs tetkómentes övezet a testükön. Ezúttal Louis varratott magára újabb testdíszt, a The Rogue felirat a két bokáján kapott helyet.

Az énekes hétfőn fedte fel legújabb tetkóit a Twitteren keresztül.


Fotó: Twitter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek