Starity

Pixie Lott a televízióban próbálja ki magát

2013. március 28. 11:11   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A brit énekesnőt felkérték, hogy játsszon a George Gently felügyelő című filmben – így ezúttal a filmvásznon debütálhat hamarosan.

hirdetés
Pixie Lott a televízióban próbálja ki magát

A brit énekesnő, Pixie Lott éppen a televíziós debütálására készül, ugyanis meghívást kapott, hogy csatlakozzon az Inspector George Gently című film stábjához. A forgatás jövő hónapban kezdődik Anglia északkeleti részén.

A történetben Gently felügyelő (Martin Shaw) és Bacchus őrmester (Lee Ingleby) egy nyaralóhelyen dolgozott előadóművész halálának ügyében nyomoz, és egy feltárnak egy történetet „a féltékenységről, az ambícióról és a társadalom sötét bugyrairól”.

„Éppen az új sorozatunk, az Inspector George Gently második filmjéhez válogattunk szereplőket, és szükségünk volt valakire, akire Megan szerepét alakítaná, aki egy előadóművész 1969-ben a Blue Bird Vakációtáborban. Olyan színésznőt kerestünk, aki tud játszani, énekelni és táncolni, és akkor megláttam Pixie-t, aki olyan elbűvölően játszott Rowan Atkinson oldalán a Goodness Gracious Me-ben (az alkotás az Organ Donation From The Heart című szervdonor-kampány alkalmára készült). Egy klasszikus hatvanas évekbeli dalt adtak elő, amit annak idején Sophia Loren és Peter Sellers tett híressé – és akkor rájöttem, hogy ez a lány kell nekünk!”nyilatkozta a rendőrdráma-sorozat producere, Matthew Bir.

Pixie Lott természetesen nagyon izgatott a szerep miatt. „Tetszik, hogy az Inspector George Gently egy hatvanas években játszódó történet, és alig várom, hogy eljátszhassam Megant. Nagyszerű lesz északkeleten filmezni és egy olyan szerepet játszani, ami igazán megragadja a hatvanas éves hangulatát.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek