Starity

Új műsor indul a Viasat3-on

2013. március 28. 15:03   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Április kilencedikén új, saját gyártású reality indul a Viasat3 csatornán, melyben tíz modell verseng a hárommillió forintos nyereményért.

hirdetés
Új műsor indul a Viasat3-on
Fotó: Viasat3/Nánási Pál

A címlaplány névvel új realityműsor indul a Viasat3 csatornán, melyben tízen szállnak harcba a hárommillió forintos nyereményért, ami mellett a szerencsés nyertes a hot! magazin arca is lehet, egy éven keresztül. A versenyzőknek másfél hónapig egymással kell élniük összezárva, a külvilággal pedig nem érintkezhetnek – írja a Velvet.

Horváth Éva vezeti a műsort és konferálja fel a lányokat, akik közt olyan ismerős arcok is feltűnnek, mint a Miss Winter és a Miss Hungary győztese, Bertók Marianna. A modell, aki egyébként a 2011-es Szépségkirálynő című produkció döntöse volt, elmesélte, hogy számára ez a műsor igazi kihívás, de mindent megtesz azért, hogy meg tudjon felelni. A lánynak nehéz dolga lesz, ugyanis az egyik riválisa a húga, Fruzsi lesz.

„Nagyon sokoldalúnak és céltudatosnak tartom magam, jól tudok teljesíteni a fotózásokon. Úgy gondolom, hogy egy jó címlaplány alkalmazkodó, fotogén, jól teremt kapcsolatot az emberekkel, tudja hogy mikor és hol hogyan kell viselkedni, és erre megfelelőnek tartom magam” – nyilatkozta a modell.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek