Starity

Shiri Appleby kislányt hozott a világra

2013. március 28. 17:05   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Chicago Fire sztárja március 23-án életet adott első gyermekének, egy kislánynak, akinek a nevét egyelőre nem hozták nyilvánosságra.

hirdetés
Shiri Appleby kislányt hozott a világra

Shiri Appleby és Jon Shook mostantól boldog szülők, ugyanis március 23-án, szombaton megszületett első gyermekük, egy kislány – adta hírül a US Weekly. A pár egyelőre csak az eljegyzésen van túl, és most minden idejüket a kisbabájuknak szentelik.

Appleby – aki jelenleg az NBC új sorozatában, a Chicago Fire-ban játszik – még decemberben jelentette be, hogy állapotos, csupán öt hónappal azután, hogy az L.A. Animal szakácsa megkérte a kezét Ventotene-ben, Olaszországban.

A pár úgy döntött, hogy a születésig nem akarják tudni a gyermekük nemét. „Ez még izgalmasabbá tette az egész terhességet, mert nem tudtuk, kislány lesz-e vagy kisfiú” mesélte a színésznő még 2012-ben.

A jövendő házaspár az elmúlt hónapokat a gyermekszoba dekorálásával töltötte. „Van egy csillár, egy szőnyeg és most függönyöket keresünk. Nem akarjuk, hogy a szoba úgy nézzen ki, mint egy tipikus babaszoba. Mindketten ugyanazt akarjuk.”

A színésznő megdicsérte vőlegényét, a 31 éves Shookot, amiért mindvégig türelmesen támogatta a terhesség hónapjai alatt. „Amikor látod ezt a pasit, aki minden alkalommal elkísér az orvoshoz, és elmondod neki, hogyan érzed magad éppen, ő pedig két perc múlva már az interneten keresgéli a tüneteket, hogy elmondhassa neked, hogy minden rendben – akkor jössz rá, hogy most kezd el megszületni a saját családod. Egyszerűen nem lehet nem beleszeretni ebbe a pasiba.”

Appleby és Shook azt tervezik, hogy a kislányukkal hármasban töltik a következő néhány hónapot, mielőtt sor kerülne az esküvőre. „Nagy esküvőt tervezünk” – árulta el a színésznő, akinek a neve továbbra is Appleby marad a stáblistákon, de a személyi irataiban hamarosan már a Shiri Shook lesz olvasható.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek