Starity

Ló tanította spanyolul a sorozatsztárt

2013. március 28. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

François Arnaud jelenleg az egyik legkeresettebb francia színész, ezúttal a Huffington Postnak mesélt a magyarországi forgatásról.

hirdetés
Ló tanította spanyolul a sorozatsztárt

Áprilisban startol a Borgiák harmadik évada, ezzel kapcsolatban nap mint nap felkeresik a Cesarét alakító Arnaud-t, aki örömmel válaszolt a Huffington Post kérdéseire.

– Milyen vicces kulisszatitkot tudnál elárulni a forgatásról?

– Kaptam egy új lovat, spanyol származású és Luis a neve. Igazi versenyló, tehát először egy öreg magyar lovon gyakoroltam, aki lusta volt, fáradt és a Murphy nevet kapta. De Luisnál lenyűgözőbb állattal nem találkoztam még. Egy percre sem áll meg, és ez problémának bizonyult, nem értettünk szót vele, fegyelmezhetetlen volt. Évek óta nem beszéltem spanyolul, szóval elhatároztam, hogy csakis ezen a nyelven szólok hozzá, és remek ötlet volt, mivel visszatért a nyelvtudásom. A lovam tanított spanyolul.

– Ha nem a sorozatot forgatod, mit csinálsz?

– Most épp újraveszünk néhány jelenetet a Copperhead című filmhez, ami az amerikai polgárháború idején játszódik. Nyár elején kerül a mozikba, szóval addig henyélek a napon.

– Mit szólsz ahhoz, hogy a testvérpár, Lucrezia és Cesare átlépi a határt, és testiségbe bonyolódnak?

– Minden jelenetükön érződik, hogy ez a kettő szereti egymást, számomra igazi love story, annyira természetes. Nem ítélem el a karaktereket.

– Mi volt a kedvenc jeleneted a második évadban?

– Amikor összetűzésbe keveredtem apámmal Juan holtteste felett. Nagyon kemény volt.

– Milyen érzés Jeremy Ironsszal dolgozni?

– Évről évre jobban ismerjük egymást, egyfajta mentorként tekintek rá. Igazi partnerek lettünk, ahogy Hollival is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek