Starity

Indul a brit Voice második szezonja

2013. március 29. 07:07   |   Szerző: Bence112233

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szombaton új évaddal debütál a Voice Nagy-Britanniában a BBC csatornán, Jessie J mellett Amanda Holden és Alesha Dixon is a zsűriben foglal helyet.

hirdetés
Indul a brit Voice második szezonja

A BBC One ismét műsorra tűzi a tavaly nézettségileg felemásan teljesítő műsort. Az előző szériában a vak meghallgatások (ahol a zsűritagok nem látják, hanem csak hallják a versenyzőket) és a párbajok nagy népszerűségnek örvendtek, és nézettségben verte Simon Cowell show-ját, a Britains Got Talentet. Az élő műsorok alatt azonban hirtelen elfogytak a nézők. Sok pletyka szólt arról, hogy emiatt távoznia kell Jessie J-nek és Tom Jonesnak, de végül a tavalyi négyes megmarad Will.i.ammel és Danny O'Donoghue-gal kiegészülve. A műsorvezetők idén is Holly Willoughby és Reggie Yates lesznek.

A formátum azonban megújult. Az amerikaikhoz hasonlóan itt is bevezetik azt, hogy a párbaj után, aki továbbjut, nem egyből az élő műsorba kerül, hanem egy speciális kör alatt a mesterek három fősre szűkíthetik a csapataikat. A tavalyi kudarc miatt idén csak három élő show lesz, ami június 8-án veszi kezdetét.

Természetesen idén is nagy harc lesz a nézőkért, ugyanis a fent említett Britains Got Talent április 13-án indul. Ez a húzás azért meglepő, mivel Amerikában Simon Cowell egyik show-ját, az X Factort nézettségileg nagyon elverte a Voice, de kíváncsian várjuk, hogy ezúttal hogy alakul. A Voice egyébként szombat este 7 órakor (ottani idő szerint) indul a BBC-n. Íme, egy kis ízelítő a tavalyi évadból:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek