Starity

Adam Lambertöt tünteti ki a GLAAD Media Awards

2013. március 29. 07:07   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 24. éves GLAAD-gála idén Adam Lambertöt fogja kitüntetni kiemelkedő munkássága miatt május 11-én.

hirdetés
Adam Lambertöt tünteti ki a GLAAD Media Awards

Januárban beszámoltunk arról, kik a GLAAD idei jelöltjei, azonban az E! online és a szervezet tegnap bejelentette, ki a különleges díjuk biztos várományosa.

Adam Lambert egy elismerést már biztosan haza visz a 24. GLAAD-díjátadón, mégpedig a Davidson/Valentini díjat San Franciscóban. A döntést Wilson Cruz indokolta: „Folyamatos sikerével és azzal, hogy ő a világ egyik legkelendőbb popelőadója, azt üzeni az LGBT [Leszbikus, meleg, biszexuális, transznemű] közösségnek, hogy önmaguk lehetnek, és sikerülhet elérniük így is valamit ebben az életben, ahol igazságtalanul utasítják el őket. Adam bátor és szexi a színpadon, emellett lenyűgözi a közönségét szerte a világon. Ez mindenképpen példaértékű.”

A díjat a ”watchdog" ügyvezető igazgatójáról, Craig Davidsonról és társáról, Michael Valentiniről nevezték el, és minden évben egy elismert médiai LGBT személy kap meg, aki az egyenlő jogokat támogatja.

Az idei San Franciscó-i GLAAD-díjátadás május 11-én lesz. Adam emellett érdekelt még a Kiemelkedő zenei előadó kategóriában, Frank Ocean, a Gossip, Rufus Wainwright és a Scissor Sisters mellett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek