Starity

Körmönfont trendek tavasszal

2013. március 29. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tippek százaival találhatod szembe magad a magazinok ajánlatai között, megkönnyítjük a döntést, összegyűjtöttük azt az öt trendet, ami hódítani fog idén tavasszal a körmök terén.

hirdetés
Körmönfont trendek tavasszal

Fakó, színtelen körmök

Ha a tavaszra gondolsz, máris eszedbe villanhatnak a mutatós, rikító színek, de ezeket érdemes elfelejteni idén, sőt, vegyük rögtön az ellenkezőjét: egyeztesd a körömlakkod színét a bőrödhöz! Válassz egy-két árnyalattal sötétebbet, akárcsak Marc Jacobs és Oscar de la Renta modellei teszik ezt a kifutón.

Ombre

A 2012-es hajstílus tovább hódít, ezúttal a körmök terén: igazi kihívás lehet otthon elkészíteni, így nem árt, ha először veszel néhány plusz lakklemosót. A lényeg, hogy egymástól ne tűl elütő színeket válassz, hiszen középen valahogy ki kell egyenlíteni a kettőt. Minél hosszabb a körmöd ez esetben, annál jobb.

Metálos fény és a glitter

Az arany és ezüst párosítása igazi deluxe hatást kelt, de a csillámmal óvatosan kell bánni. Akár átmenetet is képezhet a két szín között, de remekül mutat a körmök végein.

Kétszínű

Kreatív, egyszerű és mutatós – választhatsz kontrasztban álló színeket, különleges mintákat, hogy több tónusú hatást érj el a körmeidnél, bármelyiket is választod, a fő, hogy elválaszd azokat – ellentétben az ombréval.

Mintás

A gyümölcsminták, betűtípusok ráfestése nagyon egyedi módszerek körmeid „fűszerezésére”, s most a húsvét kapcsán a körmeiddel is kifejezheted az ünnepi szellemet: éljenek a tojásos, nyuszis minták!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek