Starity

Demi Lovato visszatér az X Factorba

2013. március 29. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Demi Lovato már biztosan ott lesz az X Factor harmadik. évadában – erősítette meg a hírt Simon Cowell.

hirdetés
Demi Lovato visszatér az X Factorba

Úgy tűnik, a volt Disney-csillag, Demi Lovato jó munkát végzett a tavaly lezajlott X Factorban, hiszen a műsor atyja, Simon Cowell visszavárja az énekesnőt. A hírt, miszerint Demi ismét visszatér mentorként a műsorba, Simon erősítette meg, majd a következőket nyilatkozta:

„Nem is lehetnék boldogabb, hogy Demi vissza akar térni idén is. Ő egy szupersztár a saját módján, és fantasztikus mentor volt az elöző évben. Annak ellenére, hogy nagyon, nagyon idegesítő tud lenni – viccelődött Simon. – Igazán élveztem a munkát Demivel, és a versenyzők is. Nagyon elégedett vagyok azzal, hogy visszatér a világ körüli turnéjának ellenére.”

Demi tavaly a Young Adults kategória mentoraként mutatkozott be, ám versenyzői sajnos nem jutottak be a legjobbak közé.

„Az elmúlt évad egy hihetetlen élmény volt számomra, nagyon élveztem a kialakított kapcsolatokat a versenyzőkkel és a műsor készítőivel. Alig várom, hogy új tapasztalatokat szerezzek és még jobb munkát végezzek”nyilatkozta Demi a napokban.

A show ősszel indul, azonban még nem tudni, kik fognak kerülni Britney Spears és L.A. Reid helyére.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek