Starity

Folytatódik a Doctor Who

2013. március 30. 13:01   |   Szerző: LunaFleur

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A karácsonyi speciális epizód óta tűkön ülve várják a Doctor Who-rajongók az új útitárs, Clara Oswin Oswald és a Doktor közös történetét. Ez alatt a pár hónap alatt azonban rengeteg információ kiszivárgott a ma megjelenő részből. Foglaljuk össze, mit is tudunk!

hirdetés
Folytatódik a Doctor Who

A The Snowmen című karácsonyi rész után a megszokott módon egy rövid előzetest közzétettek, amiből megismerhettünk pár új szörnyet, amelyekkel a hetedik évad második felében fogunk találkozni.

Egy posztert is kaptunk egy hónappal ezelőtt, amelyen szintén fellelhetőek a kitört üvegszilánkokon a különböző lények. A Doktor bal keze mellett látható a következő részben felbukkanó új ellenség, az úgynevezett „Spoonhead”.

A The Bells of St. John című epizódban a Doktor Clara után kutat, így az útja Londonba viszi, ahol valami halálos terjed a wifin át. Steven Moffat ekképpen nyilatkozott a részt illetően: „Egy hagyományos Doctor Who-húzás lesz. Veszel valami állandósult, megszokott dolgot az életedből, és fenyegetővé teszed, ezért ha valami belekerülne a wifibe, meglehetősen nagy gondban lennénk. Ezt még senki sem csinálta korábban, ezért arra gondoltam: itt az ideje, hogy a kölykök féljenek a wifitől!”

A hónapok során egyre több előzetes, részlet és előzményvideó jelent meg az interneten. A teljes évadra vonatkozó előzetesekből egy sötét, csavaros és kalandokban gazdag félévadra számíthatunk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek