Starity

Tojásfestési tippeket ad Bruce Willis

2013. március 29. 19:07   |   Szerző: rek4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy talk show-ban bújt köténybe az akciófilmek legendás sztárja, hogy háziasszony módjára festegesse a tojásokat.

hirdetés
Tojásfestési tippeket ad Bruce Willis

A hírességek gyakran kifordulnak magukból, akár egy-egy beszélgetős műsor keretében is. Egy olyan embert azonban, mint Bruce Willis, köztudomású, hogy nem könnyű kihozni a sodrából, még egy olyan kérdéssel sem: van-e olyan filmje, amit megengedne a kislányának, hogy megnézzen?

Legkisebb gyermeke, Mabel Ray április elsején ünnepli majd első születésnapját, s valljuk be, bár a kisgyerekek figyelmét nem igen lehet lekötni öt percnél tovább, azért a Die Hard-filmek egyike sem ajánlott a kicsik számára.

A Jimmy Kimmel Live Show-ban szereplő Willis leghíresebb filmje egy szójáték áldozatául esett, hiszen a showban Willis tojásfestési tippeket adott húsvétra, így át is nevezték a műsort: „Dye Hard” (Dye= festés).

„A trükk az, hogy óvatosan mártsuk a tojást a festékbe. Persze azt sem akarjuk, hogy a tojás foltos legyen”üzeni a csinos köténybe bújt Willis.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek