Starity

Less be Blake Lively otthonába!

2013. március 30. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Blake Lively az Elle Decorral osztotta meg a frissen elkészült konyháját, és boldogan tanácsolja, hogy nyugodtan próbáljuk ki a merész dolgokat – mert nem minden az, aminek látszik.

hirdetés
Less be Blake Lively otthonába!

A szöszi szépségre, Blake Livelyre a színésznő jelző mellett bőven ráillene a háziasszony, illetve a konyhatündér. Az Elle Decor magazin Blake-kel beszélgetett el egy kisebb ideig a frissen elkészült otthonában, ami Bedforban, New Yorkban található.

– Gratulálok az új otthonodhoz! Mi inspirált a ház kiválasztásában?
– Köszönöm. A környék egyből megtetszett, és amikor megláttam a ház konyháját, szerelmes lettem. Olyan családias.

– Sokan ismernek a személyes divatérzékedről – ezt is beleraktad az otthonodba?
– A stílus nagyon fontos, akkor is, ha te viseled, akkor is, ha benne élsz. Bátran kell keverni a színeket, a textúrákat és a mintákat, mert gyakran abból, amit úgy látunk, nem illik össze, a végén csodás lesz az összhatás. Pontosan ezért keresek olyan dolgokat, amik nem átlagosak, elegáns anyagok után kutakodtam. A lényeg pedig mindig az, hogy a végeredmény láttán ne tudjunk szó nélkül elmenni.

– Vannak lakberendezési szabályaid?
– Nem, nincsenek. Az ösztöneidre kell hallgatnod. Ha nem próbálod ki egyszer a merészebb stílust, mindvégig bánni fogod, hogy nem tetted meg. Ki kell próbálni a dolgokat egyszer. És, igen, van olyan, amikor nem lesz rózsás a végeredmény, de legalább megpróbáltad.

– És hogyan néz ki a konyhád?
– Amióta a konyha a legfontosabb helyiség az otthonomban, kreatívnak és megújulónak kell lennie, nemcsak az a lényeg, hogy esztétikus legyen, hanem hogy a felszerelés, amivel főzöl, mindig minőségi legyen.

– Egy kék sütőt választottál. Mi inspirált erre?
– Ez volt a legnehezebb rész! Annyi mesés szín közül lehetett választani. Ez a sütő a konyhám központja, szóval valami bevállalósat és időtlent akartam. Több óráig nézegettem egy weblapon a sütőket, aztán végül ez került ki győztesként.

– Ki használja a legtöbbet a sütőt?
– Én. De küzdenem kell az anyukámmal érte! Mert nagyszerű szakács. Hatalmas családom van, és nagyon közel állunk egymáshoz. A fiúk a pitéket szeretik, a lányok pedig a pikáns dolgokat, úgyhogy sokat kell sütnünk-főznünk.

– Van kedvenc recepted?
– Sosem receptből sütök, hanem magamtól. Az a legrosszabb, amikor valami finomat főzök, de fogalmam sincs, hogyan csinálhatnám újra.

Blake Lively konyhája a New York-i otthonában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek