Starity

Cate Blanchett Armani legújabb parfümjének arca

2013. március 30. 13:01   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az ausztrál színésznő George Clooney legújabb filmjében játszik, és egyúttal ő lett az Armani új arca is.

hirdetés
Cate Blanchett Armani legújabb parfümjének arca

Cate Blanchett porcelánszépségű arcával reklámozta eddig a SK-II nevű kozmetikai márkát, most azonban új vizekre evez.

A beszámolók szerint a 43 éves színésznőt maga Giorgio Armani kérte meg, hogy legyen az arca a legújabb nőknek szánt parfümjének – egy tízmillió dolláros szerződés keretében. A New York Post számolt be a látványos összegről, amelyet Cate leginkább a sztárstátuszának köszönhet. (Brad Pitt hétmillió dollárt kapott a Chaneltől, Leighton Meesternek pedig hárommillió dollárt fizettek, hogy a Vera Wang arca legyen).

Az ausztrál színésznő már egy ideje szoros munkakapcsolatot ápol Giorgio Armanival, és rendszerint az első sorban ül a tervező divatbemutatóin. Armani úgy nyilatkozott, hogy számára Cate testesíti meg azt a stílusú nőt, akiknek ő tervez.

Cate jelenleg nagyon elfoglalt, ugyanis George Clooney várva várt filmjében, a második háborúban játszódó dráma, a The Monuments Men forgatásán dolgozik, olyan sztárok társaságában, mint Matt Damon, Daniel Craig, Bill Murray, Jean Dujardin, John Goodman és Bob Balaban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek