Starity

Justin összejött valakivel a Bahamákon?

2010. augusztus 06. 21:09   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Van egy lány, aki állítólag randizott Justin Bieberrel, amikor az énekes a Bahamákon volt. A lány neve és a fotója is nyilvánosságra került. Justin rajongói dühöngenek.

hirdetés
Justin összejött valakivel a Bahamákon?

Állítólag ő az a lány, akivel Justin Bieber randizott a 2010-es év elején a Bahamákban. Az első pár hónapban tagadta a pletykákat, de aztán megerősítette őket; hiszen Justin is megemlítette őt egy BOP! magazinnal tartott interjújában.

A pletykák szerint Justin meghívta Shahnaz Alamgirt, hogy menjen el a Club Rushba vele és a barátaival; egy idő után a lány kihívóan kezdett táncolni, ám ez az énekest csöppet sem zavarta, sőt, hirtelen megcsókolta mindenki előtt, de Shahnaz ellökte magától és vigyorogni kezdett. A tánc után apróbb puszikat váltottak és beszélgettek, továbbá ölelkeztek, miközben Justin tapizta a lányt.

Ez volt az első randijuk? Kicsit soknak tűnik első randinak. De úgy tűnik, még mindig tartják a kapcsolatot és jó barátok.

Justin rajongói persze azonnal féltékenyek lettek, és elkezdték követni, miket ír a lány Twitteren és Facebookon. Többeknek feltűnt, hogy mindketten 2010. június 12-én írtak egy idézetet; Justin a Twitterére, Shahnaz pedig a Facebookjára rakta ki állapotának azt, hogy Love is patient, love is kind. („A szerelem türelmes, a szerelem kedves.”) — Ezt akár úgy is vehetnénk, hogy Shahnaz kivárja, míg Justin turnéja befejeződik.

Július 11-én délután 6 körül a mobiljáról kezdett el üzengetni a lány. „Alig hiszem el, hogy ezek a lányok arra pazarolják az idejüket, hogy Twitteres utálóklubokat csináljanak rólam... Jézusom! Csak féltékenyek, hogy én voltam Biebs-szel.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek