Starity

Matthew McConaughey az új Nolan-filmben?

2013. március 30. 18:06   |   Szerző: Cannibal3

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy néz ki, Christopher Nolan megtalálta következő dobása, az Interstellar című sci-fi főszereplőjét, a választás pedig a Magic Mike sztárjára, Matthew McConaughey-re esett. A film 2014-re várható.

hirdetés
Matthew McConaughey az új Nolan-filmben?

Christopher Nolan legutóbb A sötét lovag-trilógia 2012-es záró epizódjával ért el hatalmas sikereket, egy ideje pedig már tudni lehet azt is, mik a tervei a jövőre nézve. 2014-re várható a rendezésében a Warner Bros. és a Paramount koprodukciója, az Interstellar című sci-fi, mellyel kapcsolatban eddig annyi biztos, hogy Kip S. Thorne asztrofizikus elmélete az alapja, és egy kutatócsoportról szól majd, akik féreglyukakon keresztül utaznak az időben. A történet alapján és Nolant ismerve valószínűleg egy igen csavaros és összetett, gondosan felépített sztorit kapunk majd, amilyen többek közt az Eredet is.

A film forgatókönyvét Christopher öccse, Jonathan írta, de ez valószínűleg átdolgozásra kerül majd bátyja által. A rendezés kapcsán először Steven Spielberg neve merült fel, ám ő kihátrált a projektből, így a Nolan fivérek ismét együtt dolgozhatnak, ez pedig igencsak ígéretes, hiszen közös munkáik között olyan filmek szerepelnek, mint A tökéletes trükk vagy a 2000-es évek egyik legnagyobbja, A sötét lovag.

A Deadline értesülései szerint az Interstellar főszerepére Nolan Matthew McConaughey-t nézte ki, aki az utóbbi időben olyan alkotásokban remekelt, mint a Börni, az eszelős temetős, a Gyilkos Joe, a Magic Mike vagy az igen vegyesen fogadott The Paperboy. A filmben egy Cooper nevű figurát kellene majd játszania. Nem valószínű, hogy McConaughey kihagyna egy ilyen lehetőséget, de rajta kívül is tudni már egy biztos szereplőt, mégpedig Sir Michael Caine-t.

Az alternatív dimenziókon átívelő csillagközi utazásról szóló film pontos premierdátuma 2014. november 7. lesz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek