Starity

Képregénnyel búcsúzik Gerard Way

2013. március 31. 09:09   |   Szerző: Kazuo

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A My Chemical Romance frontembere, Gerard Way úgy döntött, egy képregénnyel fog kedveskedni a rajongóinak.

hirdetés
Képregénnyel búcsúzik Gerard Way

Néhány hete jelentették be, hogy a My Chemical Romance végleg felhagy a zenéléssel. A banda frontembere, Gerard Way egy viszonylag hosszú levéllel búcsúzott el a támogatóitól a hivatalos Twitter-fiókján. Nemrég a rajongók petíciót indítottak az együttesért, és egy utolsó világ körüli turnét követeltek az MCR-től, ugyanis úgy vélték, a kedvenc bandájuk nem volt korrekt velük, és ennyit igazán megérdemelnek.

Úgy fest, követelésük bevált: Gerard Way egy búcsúajándékkal szeretné meglepni a rajongóikat, amely majd egy képregény lesz. A képeskönyvet a banda utolsó nagylemeze ihlette, a Danger Days: The True Lives of the Fabulous Killjoys. Elkészítésében Shaun Simon és Becky Cloonan segédkezik.

A képregény a Killjoyok és egy megavállalat harcát mutatja be. A szereplők nagy része majd életét veszti a sztori során, kivéve egy különleges lányt, akinek egymagában kell majd szembeszállnia a főellenséggel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek