Starity

Ötvenéves a Doctor Who: ők térnek vissza

2013. március 31. 10:10   |   Szerző: LunaFleur

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Folytak találgatások arról, a Magyarországon Ki vagy, Doki? címen futó sorozatnak az 50. évfordulójára készített speciális részben kik fognak visszatérni. A minap a BBC három nevet erősített meg.

hirdetés
Ötvenéves a Doctor Who: ők térnek vissza

A Doctor Who sorozat 50. évfordulójára most novemberben fog sor kerülni. Tegnap a BBC egy Twitter-üzenetében közölte – a rajongók hatalmas örömére –, hogy David Tennant és Billie Piper visszatér, rajtuk kívül pedig John Hurtöt (Harry Potter 7/2) is láthatjuk majd az epizódban.

A tizedik Doktort, David Tennantöt sokan megsiratták, amikor a negyedik évadban elköszönt. Sokan attól féltek, ha szerepelni fog a speciális részben, a rajongók megint nehéz szívvel engedik el, ettől azonban nem kell félni, hiszen Matt Smith is elég nagy rajongótáborra tett szert az elmúlt három évben.

Még nem tudni pontosan, mire számíthatunk, viszont a 3D-s epizódot Steven Moffat írja, és Nick Hurran rendezi. A forgatások ezen a héten kezdődnek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek