Starity

Szecsődi Kari a neten hirdeti magát

2013. március 30. 18:06   |   Szerző: szavy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egykori megasztáros énekes az egyik legismertebb apróhirdetésekkel foglalkozó oldalán hirdeti magát, miszerint erotikus munkát keres.

hirdetés
Szecsődi Kari a neten hirdeti magát

„Fiatal, exkluzív, érzéki TS csaj keres erotikus munkát! Egy kis újdonság;)” – olvasható abban a hirdetésben, amelyet maga a transzszexuális énekes tett fel az expressz.hu apróhirdetései közé, melyhez képet, telefonszámot és e-mail elérhetőséget is mellékelt. A Bors természetesen felkereste Karit az üggyel kapcsolatban, aki nem tagadta, hogy valóban ilyen módon szeretne munkához jutni, de kihangsúlyozta, hogy nem szexmunkát keres.

„Az erotikus munka nem ugyanaz, mint a szexmunka, hagyjanak már ezzel békén! A hirdetésemmel leginkább klubok érdeklődését szerettem volna felkelteni, mert ilyen helyeken szeretnék táncolni. A testi adottságaim és a mozgásom is megvan ahhoz, hogy ilyen jellegű munkát végezzek. Ez azonban nem egyenlő azzal, hogy szexet vállalnék” – magyarázkodott.

Kari egyébként egy ideje már privát show-kon gogo-táncot, erotikus műsorokat, valamint masszázst is vállal.


A hirdetés mellé feltett kép.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek