Starity

Jacqueline Bracamontes anya lett, de gyászol

2013. március 30. 20:08   |   Szerző: Ancsu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hazánkban is több sorozatból ismert Jacqueline Bracamontes, tegnap éjjel adott életet ikreinek, de a kisfia légzési komplikációk következtében elhunyt.

hirdetés
Jacqueline Bracamontes anya lett, de gyászol

Néhány hónappal ezelőtt adtuk hírül, hogy az ex-szépségkirálynő, Jacqueline Bracamontes és férje, Martín Fuentes egy évnyi házasság után ikreket várnak. A színésznő április végére várta gyermekeit, ám a szülés kicsit hamarabb, tegnap éjjel bekövetkezett.

Jacky a Twitter-profilján írt az eseményekről: „Tegnap éjjel Martín és én szülők lettünk. Egy gyönyörű kislányunk lett, aki 2132 dekagrammal született. Üdvözlünk a családban. Sajnos a kisfiúnál légzési komplikációk léptek fel, így ő már Isten egyik angyala. Isten tudja, hogy mit miért csinál. Nehéz volt, de nagyon boldogok vagyunk, hogy a hercegnő, MiniJacky velünk van és egészséges.” – adta hírül a színésznő

Bracamontes terhességének híre november elején látott napvilágot, amikor is a színésznő, már a harmadik hónapban járt. Innentől kezdve folyton azt hangoztatta, hogy kislánya és kisfia lesz, akik majd szüleik nevét, tehát a Jacqueline és a Martín nevet fogják kapni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek