Starity

Hat sztori, amiről lemaradhattál

2013. március 31. 18:06   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Valaki új tetoválással gazdagodott, újabb sztárbaba érkezését jelentették be, egy házasságnak pedig vége szakadt. Tudni szeretnéd mik történtek még a sztárvilágban? Lesd meg rövidhíreinket!

hirdetés
Hat sztori, amiről lemaradhattál

Kisfiút hord a szíve alatt Jamie-Lynn Sigler

Babaváró buliján jelentette be a színésznő, hogy vőlegényével, Cutter Dykstrával kisfiút várnak. A Guys with Kids 31 éves sztárja e jeles alkalomhoz még körmeit is kékre festette, ráadásul kisujjára egy baseball labda is felkerült.

*

Válik Benjamin Walker és Mamie Gummer

Az Emily Owens M.D. főszereplője és férje közel két évnyi házasság után beadják a válókeresetet, melyről a 29 éves színésznő szóvivője számolt be az Us Weekly-nek. A különválás oka ismeretlen, de a közleményben említésre került, hogy teljes békében fog zajlani a különválás.

*

Zendaya kutyája rákos

A Shake it Up sztárja Jimmy Kimmel showjában árulta el a szomorú hírt, miszerint szeretett kedvence, Midnight a halálos kórral küzd. Azonban nem éppen mélabús téma közepette, hiszen a műsorvezető néhány taktikát ajánlott neki, melyek hasznosak lehetnek a Dancing With The Stars szavazásánál, aztán Zendaya közben elejtette, hogy kutyája beteg, amire Jimmy azt reagálta, hogy nagyszerű, utána persze kijavította mondatát, hogy a műsor végeztével azért reméli, hogy meg fog gyógyulni, de addig is remek reklámfogás egy aranyos, beteg négylábú.

*

WC-vel pózolt Vanessa Hudgens

Anno még sikerült bejutnia Disneyland exklúzív éttermébe, a Club 33-be Vanessának, jelenlegi barátjának Austin Butlernek, Sarah Hylandnek és Matt Prokopnak. A színész-énekesnő legutóbbi látogatása során említette meg Conan O’Brien talkshow-jában, hogy mivel Sarah ott forgatta a Modern Család egyik epizódját átléphették a különleges klub küszöbét, ahova nem léphet be csak úgy akárki, hiszen a hosszú-hosszú vendéglistára is fel kell iratkozni ez alkalomból pedig egy soha nem látott fotót is mutattak, melyen Nessa a mosdóban pózol, egészen pontosan a WC-vel, amiről Conannek Barbie jutott eszébe, teljesen érthető módon.

*

Új tetkót varratott Zayn Malik

Újabb mintával bővült a One Direction énekesének amúgy is hatalmas gyűjteménye. Ezúttal egy koponyát választott, amin egy kalap és ördögszarvak díszelegnek. Az új testdíszről a Zaynt tetováló művész számolt be Twitteren és természetesen egy képet is mellékelt a mesterműről.

*

Fény derült a 2013-as MTV Movie Awards díjátadóira

Már tudjuk, hogy Selena Gomez új dala, a Come & Get it az idei díjátadón fog debütálni, most pedig nyilvánosságra hozták azon neveket tartalmazó listát, akik át fogják adni a nyerteseknek a megérdemelt díjakat. Ezen hírességek között szerepel Zac Efron, Seth Rogen, Amanda Seyfried és Adam Sandler is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek