Starity

Kerli új dalokkal rukkolt elő

2013. április 01. 17:05   |   Szerző: Zsofi91

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az észt származású Los Angeles-i énekesnő, dalszövegíró és producer hosszú évekig tartó munkája végre mindenki számára elérhető.

hirdetés
Kerli új dalokkal rukkolt elő

Március 19-én jelent meg a hét dalt tartalmazó korong Utopia címmel, amely digitális és CD-formátumban is bemutkozik a könnyűzene iránt érdeklődő hallgatóság számára. Kerli 2009 óta dolgozott az új dalokon, amelyek az előző, Love is Dead elnevezésű album alternatív, pop-rock műfajú dalai után az énekesnőnek egy igazán új oldalát mutatják be elektro-pop hangzásukkal. Az EP eddigi legismertebb dalához – mely a The Lucky Ones címet viseli – már videoklip is társul, és a Billboard Dance Charton is elérte az első helyezést.

Az elektronikus dance stílus a rajongók számára is nagy meglepetést okozott, hiszen az énekesnő mindig is szívesen kísérletezett sötét, gótikus, misztikus hangzásokkal és stíluselemekkel, amelyek az öltözködését is befolyásolják és rendkívül egyedivé is teszik. (Ő maga a BubbleGoth szót használja saját stílusára.)

Bár Kerli neve egyelőre Magyarországon nem túl ismert, munkái nagy elismerésnek örvendenek. 2009-ben egy közös dalt készített a Tokio Hotellel az Alíz Csodaországban című Tim Burton-filmhez, emellett Demi Lovato Skyscraper vagy Selena Gomez Ghost Of You című dala is az ő nevéhez fűződik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek