Starity

Anna Margaret mégsem egyslágeres sztár?

2010. augusztus 07. 01:01   |   Szerző: Nikaaa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A bájos kis csillagot, Anna Margaretet láthattuk a Randiztam egy sztárral című filmben, ahol Sterling Knighttal is duettezett. Ekkor felfigyelt rá a világ. Viszont akik azt hitték, hogy ő is csak egy újjabb egyslágeres sztár, bizony nagyot tévedtek!

hirdetés
Anna Margaret mégsem egyslágeres sztár?

A fenti állításra már kaptunk bizonyítékot is: Anna új klippel jelentkezett, ráadásul egy főcímdallal, amely a Girl Thing nevet kapta.

A főcímdalhoz természetesen tartozik egy film is, a Dan Brother, a Disney új vígjátéka. A főszereplő Hutch Dano, a Zeke & Luther című sorozat sztárja.

A történet szerint Dant otthon hagyják a szülei a kishúgával egy időre, és neki kell vigyáznia rá, ám a hugica nem éppen az a kisangyal, ezért sok gondja lesz vele. Persze Dannek meggyűlik a baja a tanárokkal, és persze a lányokkal is.

De térjünk vissza a kis pacsirtához! Collins kisasszony albumát már nemsokára kiadják. Nagy sikert jósolnak a 14 éves leányzónak!

Most pedig jöjjön a klip, amelyben kapunk egy kis ízelítőt a filmből is, természetesen!

Annára rá sem lehet ismerni! Várjuk a véleményeket!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek