Starity

Lindsay Lohan ninjaként pózol?

2010. augusztus 07. 11:11   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A pár hetek készült képekről megoszlanak a vélemények, vajon Ms. Lohan látható- e Marc Ecko legújabb, Muse című szériájához készült reklámképeken?!

hirdetés
Lindsay Lohan ninjaként pózol?

A vélemények eléggé megosztottak, Ms. Lohan állítólagos, új sorozatáról. A képeken több ember szerint is LiLo arca ismerhető fel, és egy másik hölgy – valószínűleg modell –  mellei. A színésznő a börtön és a rehab előtt még elvállalt pár fotózást, hogy amikor be kell vonulnia, rajongói addig se unatkozzanak.

Marc Ecko, a híres rinocéroszos márka kitalálója és tervezője, a Muse (Múzsa) nevű legújabb kollekciójához Lindsay Lohant kérte fel, mert úgy gondolta, hogy a színésznő az évek során megkerülhetetlen ikon lett. Rengeteg embert inspirált, többek között ő magát is – írja a Daily Mail.

A kampány ősszel jelenik majd meg. A fotókon Ms. Lohant fehérneműben láthatjuk, emellett készült egy olyan kép is, amin egy maszkban pózol, mellét félig fedetlenül hagyva. A Daily Mail kritikusai szerint a képen nem Lindsay látható, utólag montírozták rá a hasonló pózban álló modell feje helyére a színésznőét.

Marc Ecko nem erősítette meg, de nem is cáfolta a felvetést: „A múzsának megvan a képessége arra, hogy művészeket inspiráljon, hogy olyanokat hozzanak létre, amilyeneket másképp nem tudtak volna. Az mindegy, hogy jó vagy rossz, de valamilyen érzésed lesz tőle. Azért válogattam be Lindsayt, mert megigézi az embereket” – mondta.

„Popkulturális ikon” –  idézi Marc Ecko válaszát a Daily Mail, amikor azt hitegetik, hogy a fotón csak a fej tartozik LiLóhoz. Lohan egyébként a Maxim felkérésének is eleget tett, így ez a sorozat már szeptemberben meg is jelenik a magazin címlapján.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek