Starity

Kigúnyolta Thalíát a Twitteren a tijuanai író

2010. augusztus 07. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem éppen intelligensnek mondható megjegyzést tett az énekesnőre a jogász végzettségű tijuanai író és rádiós műsorvezető. A rajongók természetesen megvédték kedvencüket. Csak tréfának szánta?

hirdetés
Kigúnyolta Thalíát a Twitteren a tijuanai író

Jousín Palafox Silva, tijuanai jogász, író és rádiós műsorvezető nem éppen intelligenciára valló megjegyzést tett Thalíára tegnap a Twitter-oldalán egy állítólagos újsághírrel kapcsolatban, melyben az állt, hogy az énekesnő meghívta egyik kedvenc íróját ebédelni.

A gúnyos üzenet így szólt: Leí en el periódico que Thalía invitó a comer a Paulo Coelho, porque es su escritor favorito. Qué gran noticia, YO NO SABÍA QUE THALÍA SABÍA LEER! („Olvastam az újságban, hogy Thalía meghívta ebédelni Paulo Coelho-t, mert a kedvenc írója. Micsoda nagy hír, ÉN NEM TUDTAM, HOGY THALÍA TUD OLVASNI!”).

A rajongók persze rögtön elkezdték támadni Palafoxot a Twitteren, aki később azt állította, hogy az egészet csak „tréfának szánta”, bármiféle rosszindulat nélkül.

Hát, ha ez valóban csak tréfa volt az író részéről, akkor az meglehetősen rossz ízlésre vall!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek