Starity

Emma Watson elégedetlen legutóbbi szerepével

2013. április 02. 18:06   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A brit színésznő bevallotta, hogy nem tud azonosulni a legutóbbi karakterrel, akit el kellett játszania a The Bling Ring című filmjében.

hirdetés
Emma Watson elégedetlen legutóbbi szerepével

Emma Watson azt nyilatkozta: „Utálom az új karakteremet – felszínes, anyagias, hiú és erkölcstelen. Nyitott voltam minden szerep felé, de az egyetlen dolog, amit el akartam kerülni, az hogy fűzőt kelljen viselnem, mert aggódtam, hogy soha többé nem tudnám levenni” – mondta Emma.

A színésznő, aki a Harry Potter-filmekkel szerzett hírnevet a film világában, attól fél, hogy nem tud szabadulni a szerepskatulyából. Ennek is köszönhető, hogy elvállalta Nicki szerepét a The Bling Ring című filmben, amelyet Sofia Coppola rendezett. A 22 éves Emma úgy érezte, hogy ezzel a karakterrel bizonyíthatna, hogy többre is képes.

Így nyilatkozott a GQ magazinnak adott interjújában: „Amikor elolvastam a forgatókönyvet, és rájöttem, hogy tulajdonképpen az egész történet elmélkedés a hírnévről és arról, mivé vált a társadalmunk – tudtam, hogy meg kell csinálnom.” Ennek ellenére nem tetszett neki az általa alakított karakter: „Ő mindent megtestesít, amit nagyon utálok – felszínes, anyagias, hiú és erkölcstelen... Rájöttem, hogy utálom őt. Hogyan játszol el valakit, akit utálsz? Ezt igazán érdekesnek találtam és teljesen új látásmóddal jutalmazott meg ez a szerep, hogy tudjam, mi a dolgom, mi a szerepem mint színésznő.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek