Starity

Justin Bieber segítséget kért Selenától

2013. április 03. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Biebernek elege lett az őt ért támadásokból, így exbarátnőjétől kért segítséget.

hirdetés
Justin Bieber segítséget kért Selenától

Justin Bieber magánéleti botrányain kívül nem nagyon hallat magáról, az énekes mintha nem lenne önmaga, mióta Selena Gomezzel véget ért párkapcsolata. Március 27-én azonban megjelent exbarátnője házánál, hogy elvigye ott maradt holmijait.

Egy forrás szerint az énekes Selena segítségét kérte, hogy visszakaphassa régi életét, annyira bántják a róla szóló pletykák és rosszakarói, hogy a sírás környékezte – írja a HollywoodLife.

„Miután megkapta az ott maradt cuccait, Selena megmondta neki, hogy menjen el. Majd Justin újra írt neki húsvét alkalmából, de ezekre az ünetekre nem válaszolt. Ő már túl van a szakításon, és jelenleg a zenéjére koncentrál” – mondta el a forrás, majd hozzátette, hogy a volt álompár fegyverszünetet kötött: „Megbeszélték a dolgot, és egyetértettek abban, hogy abba kell hagyniuk egymás alázását nyilvánosan és a Twitteren is. Úgy érzik, az lesz a legjobb, ha a jövőben felnőttek módjára kezelik a szakításukat.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek