Starity

Meat Loaf abba akarja hagyni a turnézást

2013. április 03. 09:09   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A legendás amerikai rocksztár bejelentette, hogy elege van a turnézással járó utazgatásból, és többé nem lép fel élőben.

hirdetés
Meat Loaf abba akarja hagyni a turnézást

Meat Loaf megerősítette, hogy a hamarosan kezdődő turnéja, amely a Last At Bat címet viseli, lesz az utolsó koncertkörútja, mivel többé már nem akar utazgatni, hogy a zenéjét népszerűsítse.

A 65 éves énekes régóta egészségügyi problémákkal küzd, 2007-ben például el kellett halasztania az európai turnéját, amikor egy cisztát találtak a hangszalagján. A döntés, hogy végleg visszavonul, részben a gyenge egészségi állapotának róható fel, és egy ideje már pletykáltak arról, hogy ez a turnéja lesz egyben az utolsó is.

„Valóban így van... többé már nem akarok utazgatni – ismerte el a Bat Out of Hell énekese a Reuters TV riporterének. – Negyvenöt kilóval többet nyomok a mérlegen, mint (Mick) Jagger és ez jelent valamit. Rajta nem látszik a kimerülés.”

Meat Loaf úgy nyilatkozott, hogy jelenleg jól érzi magát. A Last at Bat turnén a koncert első felét olyan hatalmas slágereknek szentelik, mint az I'd Do Anything For Love, a második felében pedig a Bat Out of Hell című album hét dalát mutatja be. Figyelmeztette a rajongóit, hogy ha sírni fog az utolsó dalnál, a Crying Out Loudon, akkor nem azért fog könnyezni, mert szomorú a turnézás miatt, hanem azért, mert a dal mindig nagy hatással van rá. „Még a próbák alatt is, amikor éneklem a dalt, mindig elkezdek sírni, szóval nem csak a show kedvéért jönnek majd a könnyek.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek