Starity

2015-ben érkezik a Szenilla nyomában

2013. április 02. 19:07   |   Szerző: Lindsay019

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A mai napon hivatalos bejelentésre került néhány részlet a Némó nyomában folytatásáról.

hirdetés
2015-ben érkezik a Szenilla nyomában

Amikor Szenilla azt mondta a 2003-as, Oscar-díjas Némó nyomában című Pixar mesében, hogy „úsz és evezz”, valószínűleg még nem tudhatta, hogy mit tartogat számára stúdiója. Ellen DeGeneres, a barátságos, de feledékeny kékpalettás doktorhal eredeti szinkronhangja ma jelentett be részleteket a Disney/Pixar legújabb nagyképernyős kalandjáról, a Szenilla nyomábanról, amely 2015. november 25-én startol majd a mozikban.

„Erre a napra már nagyon-nagyon-nagyon régóta vártam – mondta Ellen –, Nem haragszom, amiért ilyen sokáig tartott. Tudom, hogy a Pixar embereit nagyon lefoglalta a Toy Story 3 készítése. De megérte ennyit foglalkozni vele. A forgatókönyv fantasztikus. És minden megvan benne, amit imádtam az első részben: nagyon szeretetteljes, igazán vicces, és ami a legjobb – még több Szenilla van benne.”

Andrew Stanton rendező és Pixar-veterán visszarepíti közönségét az eredeti film rendkívüli vízalatti világába. „Nincs Szenilla Ellen nélkül – mondta Stanton –, az egész világon megnyerte a mozinézők szívét – nem beszélve csapatunkról a Pixarnál. Az egyetlen dolog, amit nem tudtunk megállni, hogy ne gondoljunk rá, az az, hogy miért volt Szenilla teljesen egyedül az óceánban aznap, amikor találkozott Pizsivel. A Szenilla nyomában című mesében Szenilla újra egyesül szeretteivel, útközben pedig megtanul néhány dolgot a család jelentéséről.”

Stanton kijelentései alapján a Szenilla nyomában története nagyjából egy évvel az eredeti történet után játszódik majd, és többek között olyan karakterek térnek vissza, mint Némó, Pizsi vagy az akvárium egykori lakói. Útjuk során Kalifornia partjaihoz is ellátogatnak majd bátor tengeri hőseink, így egy halomnyi új karakter érkezése is várható, akik Szenilla életének fontos részét képezik majd.

Az új Disney/Pixar-mese érkezését a Disney és a Pixar hivatalosan is megerősítették, valamint a hazai moziforgalmazó, a Forum Hungary is jelezte hivatalos Facebook-oldalán. A folytatás bejelentésének érdekessége, hogy a mese idén ünnepli majd 10. születésnapját.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek