Starity

A Mötley Crüe ismét a Bűnös városba tart

2013. április 03. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ismét koncertsorozattal örvendezteti meg a vegasi rajongókat Nikki Sixx és bandája.

hirdetés
A Mötley Crüe ismét a Bűnös városba tart

Majdnem pontosasn egy évvel ezelőtt zajlott le a Mötley Crüe Las Vegas-i turnéja. Akkor a banda 12 teltházas koncertet adott a világ egyik leghíresebb városában.

Ma ismét lehullt a fátyol a nagy titokról; Nikki Sixx bandjába bejelentette, hogy visszatérnek szeptember egy újabb miniturnéra. Szeptember 18. és október 6. között ismét 12 alkalommal lépnek majd a Hard Rock Hotel és Casino színpadára.

A jegyeladás csak pénteken kezdődik, de a siker máris garantált. Újítás a zenekar történetében az úgy nevezett VIP állóhely, mely magába foglal egy exkluzív találkozót a zenekar tagjaival. Ez alól csak Tommy Lee kivétel, aki Facebook-oldalán fejtette ki, hogy nem hajlandó pénzért bájologni. Máskor, véletlen találkozások alkalmával szívesen lepacsizik és beszélget a rajongóival, de nem vállalja úgy, ha a fanoknak fizetni kell.

A vegasi show-val kapcsolatban Paul Davis, a Hard Rock aligazgatója és Nikki Sixx is izgatottságának adott hangot, valamint az előző közös munkát dicsérték.

A basszugitáros változásokat, újdonságokat ígért a fellépéssel kapcsolatban a szerencsés rajongóknak, akik ott lehetnek majd. A Mötley Crüe még sosem látott parádés show-t ígért az ősszel Las Vegasba látogatóknak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek