Starity

Így húsvétoltak a sztárok

2013. április 03. 17:05   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tudni szeretnéd, hogyan is ünnepelték a sztárok az idei húsvétot? Akkor lesd meg összefoglalónkat a 2013-as ünnepekről egyenesen celebfalváról!

hirdetés
Így húsvétoltak a sztárok

Magyarországon nem éppen a megszokott időjárás köszöntötte a húsvéti nyulat, de a tengerentúlon a sztárok szerencsére megfelelő időben töltehették az ünnepeket. Sokuk a tengerpartot választotta a pihenésre, de ahogy az lenni szokott, a legtöbben a családjukat részesítették előnyben és természetesen a nyuszifülek és jelmezek sem maradhattak el, ráadásul olyanok is voltak, akik a templomot is meglátogatták.

Alessandra Ambrosio

A 31 éves modell gyönyörű kislányával és lassan egy éves kisfiával pózolt a kamerának egy nyuszifüllel a fején. A fotót természetesen feltöltötte az Instagramra azzal a felirattal, hogy a legjobb húsvét. Emellett még különleges manikürjéről és süteményekről is töltött fel képeket.

Halle Berry

A színésznőt és lányát, Nahlát Maui tengerpartján kapták lencsevégre a lesifotósok, amint húsvéti tojásvadászaton vettek részt, amihez a kislány még egy rózsaszín nyuszifüles hajpántot is felvett.

Naomi Watts

Naomi is gyermekeivel, Alexanderrel és Samuellel karöltve látogatott el egy tojásvadászatra, azonban ők egészen Simon Baker Los Angeles-i házáig mentek.

Jessica Alba

Férjével, Cash Warrennel és két gyönyörű gyermekükkel együtt egy igazi meghitt, családi húsvétot töltöttek el. Vasárnap kapták őket le a paparazzik, amint vidáman és a tavaszi trendeknek megfelelő divatos ruhákban keltek útra Los Angelesben.

Britney Spears

Az énekesnő is családjával töltötte a hétvégét, sőt még a vasárnapi misén is részt vettek Los Angelesben édesanyjával, húgával és fiaival. Brit igazán gyönyörűen volt felöltözve csakúgy, mint a család többi tagja, egyedül a furcsa bokacsizma nem illett a képbe.

Rosie Huntington-Whiteley

A szőke modell is nyuszifüllel pózolt, a kép pedig végül a Twitteren landolt „kellemes húsvéti ünnepeket az összes édes nyuszinak” felirattal.

Hayden Panettiere

A Hősök sztárja egészen Miami tengerpartjáig utazott, ahol falatnyi rózsaszín bikiniben vigyorogva integetett a kamerába és cseppnyi jelét sem mutatta annak, hogy zavarnák a lesifotósok. Lehet, hogy azért volt ekkora mosoly az arcán, mert igaznak bizonyulnak az eljegyzésről szóló pletykák?

Katy Perry

Az énekesnő is inkább a családi környezetet preferálta és ennivaló unokahúgával még egy képet is csinált. Mindketten nyuszifülekkel a fejükön pózoltak és még egy óriásnyúl is befurakodott hozzájuk.

Hilary Duff

A Duff família apraja-nagyja összegyűlt és egy kép erejéig néhányan össze is álltak, köztük Mike, Hilary nővére Haylie és a kis Luca is. A színész-énekesnő egyébként Twitterre még egy doboz sütiről is töltött fel képet, amivel kellemes ünnepeket kívánt követőinek.

Diddy

A rapper is családi körben töltötte a húsvétot, sőt lányai kedvéért még egy nyuszijelmezt is magára húzott. Hogy a gyerekek ne unatkozzanak még tojásfestést és más szórakoztató programokat is kitalált, majd miután már elfáradtak a medencében ejtőzhettek.

Fergie

Az állapotos énekesnő és férje, Josh Duhamel az idei húsvétot még kettesben töltötték, jövőre azonban már egy csöppséggel teljesebb lesz a kiscsalád. A páros templomba is ellátogatott a kaliforniai Santa Monicába.

Mariah Carey

Az énekesnő és férje, Nick Cannon is húsvéti hangulatban voltak, hiszen Mariah egy nyuszifüllel, férje pedig teljes jelmezben pózolt gyermekeik legnagyobb örömére a ragyogó napsütésben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek