Starity

Emma Thompson csillagot kapott

2010. augusztus 07. 12:12   |   Szerző: nozso13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az 51 éves angol színésznő immár hivatalosan is csillag. Az idén 50 esztendős Sétány 2416. sztárjaként ragyog ránk az angol hangulatot árasztó pub, a Pig 'n' Whistle előtt.

hirdetés
Emma Thompson csillagot kapott

A legendás tehetségű és humorú asszonyt jó barátja, Hugh Laurie kísérte el, aki beszédében elmondta, hogy már diákkorukban látszott Emma adottsága. „A legtehetségesebb ember volt, akit valaha láttam, és még ma is az” — áradozott kolleginájáról Dr. House.

Ifjú pályatársa, Maggie Gyllenhaal is részt vett az eseményen, közös filmjük, a Nanny McPhee és a nagy bumm amerikai premierje a hónap végére várható.

Legfeltűnőbb kísérője a malac volt, aki a világpremieren is osztozott Emma sikerében, most sem volt ez másképp. Az állat szófogadóan követte gazdáját, szelíden tűrte a fotósok hadát.

Első Oscar-díját 1992-ben, a Szellem a házban című drámában nyújtott alakításáért kapta, második szobrocskáját a legjobb adaptált forgatókönyv kategóriában nyerte el az Értelem és érzelem című klasszikusért, 1995-ben.

A sokoldalú színésznő következő munkája a sármőr, Alan Rickmannel lesz, akivel a Harry Potter-filmek óta nem forgatott együtt. Izgatottan várjuk és gratulálunk az elismeréshez.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek