Starity

Hét autóval üldözték Jennifer Garnert

2013. április 03. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő is kitálal a lesifotósokról: éjjel a bozótban bujkálnak, reggel pedig féltucat járgány ered a nyomába, tele paparazzókkal.

hirdetés
Hét autóval üldözték Jennifer Garnert
Fotó: Amanda Friedman

A színésznőt teljesen paranoiássá tették a fotósok; nem is csoda, hiszen éjjelente arra ébred, hogy a bozótosban mozgolódnak a képhajhász őrültek. A Telegraphnak adott interjújában nyíltan beszél arról, mennyire elege van a fotósok tömegéből, naponta tesznek közzé róla és gyermekeiről több száz lesifotót, bárhová is megy, követik.

„Ma reggel hét kocsival követtek, amikor elindultam otthonról hét órakor. Bárcsak azt mondhatnám, nem zavar. Minden nap a házam előtt ülnek és várnak rám” – majd hozzáteszi, van, hogy mázlija van, és lekopnak róla, de előbb-utóbb fülest kapnak az idős hölgytől a parkban, vagy a tiniktől az iskola előtt, és percek alatt ott teremnek.

Az elmúlt néhány évben Jenni a családjával törődött leginkább, évente-kétévente szerepelt új projektekben. „Kevesebbet dolgozom, Ben nagyon elfoglalt, és három gyermeket nevelünk, de ez így van rendjén, anya akarok lenni.”

Manapság egy 17.5 millió dolláros ingatlanban él Pacific Palisadesen, de nem érdekli sem a divat, sem a pénz – az interjú alatt egy egyszerű farmert és egy sárga pulcsit viselt. „A lányom azt mondta, jobb, ha több sárgát viselek, mert attól barátságosnak tűnök az emberek szemében.” Az interjú során azt is leszögezte, nem szeretne több gyermeket, befejezte a babaprojektet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek