Starity

Jegesmedvék martaléka lesz Ezra Miller

2013. április 03. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ezzel ijesztgetik társai a Perks of Being a Wallflower sztárját, aki élete első Északi-sarki expedíciójára készül.

hirdetés
Jegesmedvék martaléka lesz Ezra Miller

Az egyre melegebb nyarak nemcsak szervezetünknek, hanem a sarkköri környezetnek sem tesznek jót, Ezra nemrég elhatározta; csatlakozik egy síelő csoporthoz, hogy felhívja az emberek figyelmét a klímaváltozásra.

A Beszélnünk kell Kevinről és a The Perks of Being a Wallflower sztárja a Rolling Stone magazinnak adott interjút, mielőtt a héten megkezdődne küldetése.

– Miért döntöttél úgy, hogy az Északi-sarkra utazol?

A barátom, Sol hívott meg. Az első válaszom az volt: „Nem, ez szörnyen hangzik!” De végiggondoltam, és megláttam, mi az értelme. Később találkoztam a csapat többi tagjával is – a legfiatalabb és a legkevésbé tapasztalt személyként.

– Miben tudsz hozzájárulni a többiek munkájához?

– Szeretném tartani a tempót, nem akarok én lenni a bugyuta színész, aki csak úgy odacsapódott.

– Mi miatt vagy a leginkább ideges?

– A hideg, a hideg miatt! -45 fok lesz, lefagynak a golyóim! Minden reggel úgy ébredünk, hogy havas jég borítja az arcunk, amit nem takart a hálózsák. Kempingeztem, falat is másztam már, de általában nyáron! Félek attól, mi lesz, ha a vécére kell mennem. Megkérdeztem másokat, hogyan megy a dolog, mire azt mondták: „Gyorsan! Olyan gyorsan, ahogy csak tudod!” A jegesmedvék is elég ijesztőek, napokig vadásznak rád, majd lecsapják a fejed a helyéről. Ezt mondták mások, ezzel a szóval: lecsapják a fejed.

– Hát, emiatt igazán nem aggódhatsz!

– Igaz, nem aggódom én semmi miatt. Csak egy kis séta lesz a fagyott óceánon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek