Starity

Justin Bieber meglepte rajongóit

2010. augusztus 07. 14:02   |   Szerző: jennymiley00

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az amerikai popénekes, Justin Bieber miatt tört ki a Bieber-láz egy floridai gimiben augusztus 5-én. A tinisztár ugyanis meglepte a diákokat azzal, hogy ellátogatott az iskolába.

hirdetés
Justin Bieber meglepte rajongóit

A Seminole Gimnázium 5000 dollár adományt kapott a Grammy Alapítványtól és a Best Buy támogatásából. Justin játszott gitáron, dobon és beszélgetett a diákokkal.

Bieber így nyilatkozott: "A diákoknak fogalmuk se volt arról, hogy jövök és jó volt meglepni őket. Örültem, hogy összeállhattam a Best Buy és a Grammy Alapítvánnyal, mert felkéne hívni az embereket arra, hogy milyen fontosak a zenei programok az iskolákban. Miközben beszélgettem a diákokkal, arra bátorítottam őket, hogy, hogyha a zene a szenvedélyük, akkor szeressék is amit csinálnak, ne adják fel."

Justin egyébként nem rég rosszul érezte magát egy fellépés közben, amiről így írt a Twitteren: "Rosszul éreztem magam a fellépés közepe fele, és azt akarták, hogy fejezzük be a koncertet, de a show nem állhat le, és a rajongók adtak nekem mégegy esélyt."


Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek