Starity

One Direction: jön a félmeztelen valóság

2013. április 04. 13:01   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A filmben több félmeztelen jelenet lesz, mint amennyit el tudtok képzelni – ígéri a One Direction filmjének rendezője.

hirdetés
One Direction: jön a félmeztelen valóság

Morgan Spurlock, a This Is Us rendezője a Twitteren keresztül nyilatkozott a készülő alkotásról. A rajongóknak augusztusig kell várniuk, hogy láthassák a One Directionről készülő 3D-s filmet, a This Is Ust, azonban egy dolog már biztos: bőven lesznek olyan jelenetek, ahol félmeztelenül láthatják a fiúkat.

„Több félmeztelen jelenet lesz, mint amennyit el tudtok képzelni, azt azonban még el kell döntenünk, hogy ezekből mennyit tegyünk a filmbe. Hiszen mégsem készíthetünk filmet a 1D-ről anélkül, hogy megmutatnánk a vad oldalukat!” – mondta Spurlock szerdán egy Twitteren készült Kérdés-Válasz interjúban. – „És ez a viccelődés fertőző; az egész stáb elkapta.”

Ez azt jelenti, ők nyerik el a Golden Popcorn díjat a 2014-es MTV Movie Awardson a Legjobb félmeztelen produkcióért? Április 14-én azonban, a 2013-as gálán egyelőre nincs esélyük a győzelemre. Az idei jelöltek: Channing Tatum (Magic Mike), Christian Bale (The Dark Knight Rises), Daniel Craig (Skyfall), Seth McFarlane (Ted) és Taylor Lautner (The Twilight Saga: Breaking Dawn, Part 2).

Spurlock azt is elárulta: [A srácok] Szabad szellemek; azt csinálnak, amit akarnak. Ez teszi őket azzá, amik. De mindannyian keményen dolgozunk azon, hogy egy nagyszerű filmet készíthessünk. Amikor a srácok úton vannak, akkor mindig felfedezik a várost, ahol éppen járnak. Nagyon kalandos természetűek.”

A forgatás négy hónapja folyik és egészen júniusig tart, amikor a banda megérkezik az Államokba. Jelenleg éppen egy londoni turnét tartanak az O2 Arénában, és az egyik fellépést már filmre is vették ezen a héten. Az anyag a rendező szerint hűen bemutatja a srácok első világ körüli turnéjának hangulatát. Amellett, hogy a banda tagjait felső nélkül láthatjuk, lesznek 3D-képek a hajukról – mivel Spurlock szerint rengeteg rajongó megőrül a srácok frizurájáért.

„Néha egy kicsit idegesítő, amikor folyton egy kamerát tolnak az arcodba, de idővel hozzászoksz, és most már úgy érzem magam, mint egy bútordarab. A srácok a kamera előtt és mögött megfordultak már. A turnén egymást filmezték; remek anyag. Sok időt töltünk a bandával, a családjaikkal és a barátaikkal. Azt akartuk, hogy lássátok, milyen a srácok hétköznapi élete.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek