Starity

Klippremier: Florrie — Live A Little

2013. április 05. 09:09   |   Szerző: Pöttömke

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Florrie tegnap osztotta meg rajongóival legújabb dalát, a Live A Little-t, ez az első, ami nyilvánosságra került az énekesnő új albumáról, mely még idén kiadásra kerül.

hirdetés
Klippremier: Florrie — Live A Little

A 24 éves énekesnő bizony nem lustálkodik. Minden évben új albummal kedveskedik rajongóinak. Eddig négy EP-t adott ki 2010 óta tartó karrierje alatt. Az énekesnő Twitter-profilján többször is utalt arra, hogy idén is új hanganyaggal örvendezteti meg a nagyérdeműt.

Az új albuma előfutáraként jelentette meg a Live A Little című dalát, melyhez klipet is forgatott. A fiatal énekesnő tegnap reggel izgatottan csiripelt minderről a Twitter-profilján. „Itt van! Live A Little, egy új dal & videó csak Nektek! Lájkold, szeresd, oszd meg!”

Ezzel egy időben Florrie VEVO-csatornáján is elérhetővé vált a klip, melyet alig egy nap alatt majdnem húszezren tekintettek meg. A rajongók tetszését bizonyára elnyerte, hiszen számos pozitív komment érkezett az énekesnő bejegyzésére, amit hálásan meg is köszönt. „Köszönöm szépen a csodás kommenteket a Live A Little-lel kapcsolatban. Nagyon boldog vagyok, hogy szeretitek.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek