Starity

Veszélyben a Jóban rosszban?

2013. április 04. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Drasztikusan csökken a sorozat nézettsége, már meg sem közelíti az RTL Klubon futó Barátok közt sikerét.

hirdetés
Veszélyben a Jóban rosszban?
Fotó: TV2/Sajtószoba

Habár petícióval tüntettek a rajongók Tamás atya visszahozásáért, nem sokra mentek, ugyanis jelenleg amiatt elégedetlenkednek, hogy nem a személyiségével, mindössze az arcával találkoznak viszont a tévéképernyőkön. A nézettség ráadásul annyira lecsökkent – írja a Blikk –, hogy azt fontolgatják, korábban kiírt szereplőket hoznak vissza a szériába.

Leginkább Liptai Claudia visszatérése esélyes, hiszen karaktere, Zámori Alexa kómában fekszik, ráadásul épp most lett vége a Nagy duettnek, így szabadideje is van bőven forgatni.

A Jóban rosszban producere annyit árult el, azért írták ki a szereplőket úgy, ahogyan, hogy bármikor visszatérhessenek. „Elég sok szereplő távozott az elmúlt években, és vannak közöttük szép számmal, akik visszaírhatók. Nem titkolt szándékunk volt már a kiírásukkor is, hogy egy-egy karaktert visszahozva újabb bonyodalmakat tudjunk generálni. Egyet biztosan ígérhetek, a nézőink nem unatkoznak majd.”

A napilap szerint visszahívhatják még Brózik Klárit, Szikszai Rémuszt is és Novák Henriettet is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek