Starity

James McAvoy: „A rajongóim a legkirályabbak”

2013. április 04. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ha nem az őrült paparazzók, akkor az őrült rajongók veszélyeztetik a sztárokat, de szerencsére Jamesnek nincs ilyen gondja.

hirdetés
James McAvoy: „A rajongóim a legkirályabbak”

Danny Boyle legutóbbi filmje, a Trance kapcsán a riporterek James McAvoyt faggatták a hipnózisról alkotott véleményéről, karaktere, Simon ugyanis nem emlékszik, hová tettek egy nagyon értékes műtárgyat, mivel agysérülést szenvedett, s így hipnotizőrhöz fordul (Rosario Dawson). Egyre mélyebbre ásnak az emlékezetében, s már-már megkérdőjelezhetjük, mi lesz a valóság és mi a képzelet.

James elárulta, egy terápia során megpróbálták már hipnotizálni, de nem működött, és rendkívül csalódottnak érezte magát. Ennek ellenére arra a kérdésre, mit kezeltetne magát hipnoterapeutával, azt felelte viccesen: „A szexfüggőségem!”

Ha nem az őrült paparazzók, akkor az őrült rajongók veszélyeztetik a sztárokat, de szerencsére Jamesnek nincs ilyen gondja: évek óta tisztában van azzal, hogyan nevezik rajongóik magukat, sőt, szerinte a McAvoyeurök kifejezetten kedvesek (voyeur=kukkoló).

„A név alapján először arra gondoltam, van okom paranoiásnak lenni, de bebizonyították, hogy ők a legtiszteletreméltóbb, legkedvesebb, legtámogatóbb rajongók. Nyugodtak és kedvesek. Nem hisztiznek, nincs őrültség, tehát akárhol rajongókkal találkozom, megmondom, ki a McAvoyeur, mert nagyon király emberek!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek