Starity

Ian Somerhalder az állatokért küzd

2013. április 04. 17:05   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Vámpírnaplók jóképű sztárja, Ian Somerhalder és az amerikai modell-színésznő, Josie Maran egy közös projektben vesznek részt a jó ügy érdekében.

hirdetés
Ian Somerhalder az állatokért küzd

A napokban beszámoltunk arról, hogy Ian Somerhalder állatfarmot hoz létre az utcára kitett állatok megsegítésére. A színész ismét megragadta az alkalmat, hogy népszerűségét kihasználva megmutassa, mennyire fontos a körülöttünk lévő állatoknak a megsegítése, és hogy nekik is szükségük van egy szeretetteljes otthonra.

A kampányt a  Josie Maran Cosmetics indította, és a színész boldogan vállalta el a szerepet benne. Josie nagyon örül, hogy Iannal együtt dolgozhatott, elmesélte, hogy nemcsak nagyszerű színésznek tartja, hanem remek embernek is aki sokat dolgozik azon, hogy jobbá tegye a világot.

Április másodikán a  Josie Maran Cosmetics hivatalos oldalára felkerült egy videó, melyben a modell és a színész a közös munkáról mesélnek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek