Starity

Perrie Edwards: „Zayn a legjobb barátom”

2013. április 05. 11:11   |   Szerző: Bogica0430

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Amikor Zaynt csalással vádolták az ausztrál pincérnővel még januárban, azonnal rohant barátnője, Perrie lakására. A Twist magazinnak adott interjújában Perrie kijelentette: minden akadályt legyőztek a kapcsolatukban.

hirdetés
Perrie Edwards: „Zayn a legjobb barátom”

„Zayn olyan helyes” – kezdi Perrie a Twist a magazinnak adott interjúban, hozzátéve, hogy a dolgok kettejük közt jobbak, mint valaha. Szerinte a barátság az erős kapcsolat alapja, ezért működik köztük minden olyan jól.

„Tudod, a dolgok akkor a legjobbak, amikor nem nem bírod kivárni, hogy láthasd a másik személyt. Ez egy kapcsolat értelme. Vicces, ha ott van velem, mindig nagyon jókat nevetünk, és ha vele lehetek, nekem már az is öröm.”

Perrie bevallotta, volt néhány kapcsolata a múltban, amik teljes katasztrófaként végződtek, de Zayn sosem hagyná el őt úgy, ahogy a többiek. „Zayn nem hagyná, hogy én fizessem az éttermi számlát, ahogy az előzőek tették...” – tette hozzá viccesen.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek