Starity

Til Schweiger sorozata nemzetközi sikerre tör?

2013. április 05. 15:03   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A német színész legújabb sorozata, a Tatort (Tetthely) nagyon népszerű Németországban, és most külföldön szeretnének szerencsét próbálni vele.

hirdetés
Til Schweiger sorozata nemzetközi sikerre tör?

Több mint tizenkét és fél millió német televíziónéző követi figyelemmel Til Schweigert, amint Nick Tschiller nyomozó szerepében a Tatort (Tetthely) című sorozatban üldözi a bűnözőket. A sikeres sorozat állítólag most azt tervezi, hogy meghódítja a külföldi piacokat is.

Miután a Tatort bevezető része (Willkommen in Hamburg) több mint tizenkét és fél millió német nézőt vonzott a képernyők elé, a készítők már újabb terveket szőnek. A Studio Hamburg Distribution & Marketing (SHDM) Nick's Law (Nick törvénye) címmel akarja forgalmazni a sorozatot külföldön – először a Cannes-ban megrendezésre kerülő nemzetközi televíziós fesztiválon, a MIPTV-n mutatnák be.

" Til Schweiger nemzetközileg is nagyon ismert – nyilatkozta tegnap az üzletvezető Christiane Wittich. – A krimi az akciódús jeleneteivel új színt hozott a Tatort sorozatba, ami mindenkinek nagyon tetszik."

A fesztivál április 8-án nyitja kapuit, de Oroszországból máris érdeklődnek a sorozat iránt. Azonban nemcsak a Tatort más országokban való megjelenését tervezi, hanem a Wegwerfmädchen című, erőszakos prostitucióról szóló sorozatéét is, amelynek külföldi piacra készített változata az Abused címet viseli.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek