Starity

Tina Turner házasodna

2013. április 05. 17:05   |   Szerző: Im a SlaveForBritney

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 73 éves legendás énekesnő férjhez menne Erwin Bachhoz, német menedzser kedveséhez.

hirdetés
Tina Turner házasodna

Az aranytorkú, mára már legendásnak számító énekesnő, Tina Turner nem sokat hallatott magáról az utóbbi években. Utoljára 1999-ben adott ki stúdióalbumot, Twenty Four Seven címmel, azóta fontosabb zenei munkálatai nem voltak. A napokban viszont magára hívta a figyelmet: a Vogue című, híres divatmagazin német kiadásának címlapján ő kapott helyet, és nyilatkozott is a riportereinek.

Bejelentette; szeretne újra megházasodni. A szerencsés ember, akihez nőül akar menni, Erwin Bach. A német származású menedzserrel már nagyon jól ismerik egymást, lassan már 27 éve ápolnak szoros kapcsolatot. A szerelemben nincs korhatár, és ezt az énekesnő is bizonyítja, hiszen a maga 73 évével szinte lehetetlennek tűnik az újraházasodás.

Ugyan Tina már lezártnak tekintette a házasodás kérdését, hisz korábban egy 16 éves házasság túl sok és túl nagy nyomokat hagyott maga után, de szerencsére úgy tűnik, az énekesnő kiheverte ezt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek