Starity

Jordin Sparks és Nick Jonas elnökök lettek

2010. augusztus 07. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nick Jonas és Jordin Sparks átvették az irányítást egy ifjúsági bizottság fölött. Jonas (18) és Sparks (21) vezetik a National Youth Leadership Committeet.

hirdetés
Jordin Sparks és Nick Jonas elnökök lettek

A ma élő, méltán sikeres sztárok közül Nick Jonas és Jordin Sparks átvették az irányítást egy ifjúsági bizottság, a National Youth Leadership Committee fölött, amely Amerika 40. elnökének, Ronald Reagannek szervezi a 100. születésnapi ünnepségét.

A csapatot 35 sportoló, több házigazda és olyan emberek fogják alkotni, akik kapcsolatban álltak Reagannel, valamint eme 2 nagyszerű énekes is tagja lesz. Már most tervezik az esemény részleteit, amely 2011. február 6-án lesz megtartva.

Nick és Jordin is megtisztelve érzi magát: „Reagan a mi hősünk!” — mondta Nick. „Ronald Reagan optimizmusa és eleganciája egy modell nekem a karrieremben. Én megtisztelve érzem magam, hogy része lehetek ennek a csodálatos dolognak.” — fejtette ki Jordin.

Reagan 1989-ben távozott a Fehér Házból; 2004-ben, 93 évesen Alzheimer-kórban hunyt el.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek