Starity

Carmen Electra újra meztelenkedni akar

2013. április 05. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A glam modell idén hatodjára is szeretné megmutatni hibátlan testét a nyuszis magazinban. Ezzel a címlappal szeretne közelebb kerülni a legtöbbször a Playboy címlapjára kerülők élére.

hirdetés
Carmen Electra újra meztelenkedni akar

Carmen nemrégiben belebújt a Baywatch-dresszbe, amit még 25 évesen viselt a sorozat forgatásán, és jobban nézett ki benne, mint valaha. A most 40 éves Carmen újra szeretné megmutatni idomait a nyuszis magazinban. Ez lesz a hatodik címlapja, és ő a harmadik a legtöbbször a Playboy címlapján szereplő hölgyemények listáján. Az élen Pamela Anderson áll, utána pedig Anna Nicole Smith következik.

A szépség eddig öt alkalommal mutatkozott meg a magazinban. Először 1996 májusában, majd 1997 júniusában, harmadszor 2000 decemberében, negyedszer 2003 áprilisában és ötödször 2009 januárjában az évfordulós kiadásban. Idén pedig úgy tűnik hatodjára is feltűnik az újságban.

Carmen a következőket mondta: „Szeretem a Playboyt! A kezdettől fogva támogatott és segített a karrieremben. Hallottam, hogy én vagyok a harmadik legtöbbet szerepelt híresség a címlapon. Nagyon örülök neki, de szeretnék az élre kerülni. Jelenleg boldogabb vagyok, mint az elmúlt 40 évben bármikor. Sokkal egészségesebbnek, fittebbnek érzem magam, és több ihletem van, mint eddig akármikor.”

Meg is van rá minden oka, hisz nemrégiben jelent meg újabb dala, I Like It Loud címmel. Elmondása szerint tartja a vasfegyelmet, hisz a kor meglátszik rajta, de épp ezért oda is figyel, mit eszik, és sokat mozog. De annyit hozzátett, hogy néhanapján ő is elgyengül egy süti láttán.

Carmenhez hasonlóan tavaly Jenny McCarthy is 39 évesen állt modellt a Playboynak, és hatalmas viszhangot keltett vele. Elmondása szerint ezzel arra is fel akarta hívni a figyelmet, hogy nemcsak a 20 évesek lehetnek csinosak és szexisek, hanem akár egy 40 éves is. És nem mellesleg neki is ez volt a hatodik címlapja! Szóval hajrá, Carmen!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek