Starity

Nem kérek a herceg csókjából!

2013. április 05. 17:05   |   Szerző: rek4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy kínos közjáték történt Glasgow-ban a hercegi pár látogatása alkalmával. Úgy tűnik, nem mindenki szeretné, hogy hercegek csókolgassák.

hirdetés
Nem kérek a herceg csókjából!

A 30 éves William herceg jól láthatóan mindent megtesz, hogy végtelenül jó lelkű édesanyja nyomdokaiba lépjen, s ez meglehetősen jól megy neki az utóbbi időben. Általában ez a helyzet...

Sok lány álmodozik róla, hogy egyszer megcsókolja a herceg, ám tény, hogy nem mindenki szeretne hercegnő lenni. A lányok szívéhez egy hosszú és fáradtságos út vezet – ezt a herceg is megtanulhatta legutóbbi glasgow-i látogatása során.

A történet a következő: a trón második várományosa, William az ünneplő tömegben megpillantott egy édes kislányt egy virágcsokorral, aki királylánynak volt öltözve. A herceg odasétált hozzá, hogy hagyományhoz illően egy, a homlokára nyomott csókkal üdvözölje.

Szemmel láthatóan a négyéves Shona Ritchie nem szeretett volna puszit kapni Williamtől, így amint a herceg közelebb hajolt hozzá, ő úgy húzta el magát és a virágot sem neki adta oda.



Fotó: SPLASH NEWS

A kislány elmondta, hogy nem a herceg, hanem Kate miatt várakoznak. Szerencsére Kate is odasétált kis rajongójához, teljesítve így az ő legnagyobb álmát, és a világ legboldogabb emberévé tette a kislányt. Williamnek szerencsére semmi oka szomorkodni, hiszen ő már megtalálta a hercegnőjét.


Fotó: SPLASH NEWS

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek