Starity

Tippelj: ki van a képen?

2013. április 05. 17:05   |   Szerző: rek4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Így néz ki egy igazán szexi hollywoodi sztár? Egy új szerep miatt rejtette sármját véka alá.

hirdetés
Tippelj: ki van a képen?

Petróleum színezetű bársonyzakó, egy undorító nyakkendő, rózsaszín lencséjű retro szemüveg és keki nadrág, egy kis pocak a hófehér ing alatt, körszakáll és szélfútta frizura. Az Oscar-gálára tart vagy egyszerű ízlésficamban szenved? Egyik sem: legújabb filmjének a 70-es évek ad témát.


Fotó: SPLASH NEWS

Aki még nem találta ki, annak eláruljuk, a különös öltözék alatt  Christian Bale rejtőzik. Úgy tűnik, a sztár egy új filmen dolgozik és minden bizonnyal be fogja bizonyítani: nem csak Batmanként tud zseniálisat alkotni!

Az elmúlt években, 2005 és 2012 között szexi denevérként csodálhattuk Bale-t, s ha épp nem a talpig fekete öltözékben feszített Gotham sötét lovagjaként, a magába fordult, depresszív Bruce Wayne-t alakította.


Fotó: Filmkatalogus

Ezért a szerepért a színész bizony több kiló izmot szedett magára, s ebben nem kis munkája fekszik. Nem csoda hát, ha ezúttal valami olyan szerepre vágyott, ahol kevésbé szükséges a félmeztelen felsőtest, hogy a hölgyek figyelmét is lekösse.

A film története egyelőre ismeretlen, annyi biztos, hogy egy politikai botrány köré szerveződnek az események. A filmet David O. Russell rendezi, s Christian ezúttal Melvin Weinberg szerepében egy trükkös rablót alakít majd. Partnere Maxine Gardner lesz, akit  Amy Adams alakít.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek