Starity

Adam Lambert és párja 3 év után szakítottak

2013. április 05. 20:08   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Adam Lambert és finn barátja szakítottak. A hírt az énekes erősítette meg egy interjú keretein belül.

hirdetés
Adam Lambert és párja 3 év után szakítottak

Pár hónapja már sejteni lehetett, hogy az énekes és barátja között nincs minden rendben, azonban Adam tagadta, hogy bármi baj is lenne a szerelmi életével. Árpilis 5-én viszont személyesen erősítette meg, hogy közös megegyezés során külön folytatják tovább.

Már érett a dolog az elmúlt pár hónapban” kezdte az énekes a beszélgetést. Adam és Sauli 2010-ben ismerkedtek meg Helsinkiben, 2011 januárjában pedig bejelentették, hogy együtt vannak. Sauli Finnországból költözött Los Angelesbe, hogy Adammel lehessen – még úgy is, hogy az angolja nem volt tökéletes.

Sauli és én továbbra is nagyon jó barátok vagyunk és tudom, közhely ilyet mondani, de tényleg így van. Ma reggel kávét és sütit küldtem neki például. Ő egy nagyszerű ember, és csodálatos éveket töltöttünk együtt. A dolgok megváltoztak, és mi továbbléptünk” – folytatta a közleményt Adam, aki Trespassing lemezére olyan bensőséges dalokat írt párjának, mint a Broken English, amely a nyelvi nehézségekről szól, a Map vagy a Nirvana.

A kapcsolatuk emellett nem volt zökkenőmentes, 2011-ben komoly balhéba keveredtek karácsony előtt, azonban utána erősebb volt a viszonyuk, mint valaha.

Elég elfoglalt vagyok most a turnézással, neki pedig ott van az új finn műsora. Szóval úgy döntöttünk, egyszerűbb lesz, ha külön folytatjuk” – zárta rövidre a sort.

A hírt Adam sajtósa, Shoshanna Stone is megerősítette, többet viszont nem kívánnak mondani.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek