Starity

Chris Brown aggódik Rihanna hűsége miatt

2013. április 05. 21:09   |   Szerző: rek4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A sztár úgy érzi, már képes rá, hogy hűséges legyen, aggódik azonban, nehogy Rihanna megbántsa.

hirdetés
Chris Brown aggódik Rihanna hűsége miatt

Nemrég Chris Brown igazi meglepetést okozott a sajtónak, mikor egy rádiós interjú során teljes mértékben felelősséget vállalt múltbéli arrogáns és lealacsonyító viselkedéséért, s őszintén beszélt tettéről.

Hiába próbálja a páros elfelejteni, vagy eltussolni a dolgot, Chris Brown kezet emelt Rihannára, s nem csupán egy apró pofon csattant el. Ami a legszebb az egészben, hogy az eset nem is volt túl rég, ráadásul egy modellhez fűződő különös viszonya miatt Rihanna nem is lehet biztos abban, hogy a rapper komolyan veszi kettejük kapcsolatát.


Fotó: tumblr.com

Chris a hírek szerint ugyanis egy ideje vívódik, Rihannát vagy a modellt, Karrueche Trant válassza-e. A két sztár nyilatkozata szerint azonban Chris és Karrueche között semmi más nincs, mint jó barátság. Most már csak egy nőre koncentrál, ez pedig Rihanna. Ez viszont még mindig nem egyszerű, ebben az esetben is újabb problémák merülnek fel.

A fent nevezett rádiós interjúban Chris kitárta a szívét: ezentúl hűséges akar maradni, s fél attól, hogy egyszer megcsalják. Például, mikor szépséges barátnője turnézik, vagy valamilyen más okból tartózkodik a Föld egy másik pontján.


Fotó: tumblr.com

„Egy normális fickó vagyok, ember, remélem, nem fog félrelépni. De nem lehetek a féltékeny barát, nem kérdezhetem meg folyton, mit csinál, szóval egyszerűen bíznom kell benne, és remélni, hogy semmi sem történt” – nyilatkozta Brown.

Később hozzátette: „Egyszer voltam két csajjal egyszerre. Kijózanító volt. Elértem a pontot, ahol hűséges tudok lenni. Becsületesen a nadrágomban tartom a cuccot, és nem vállalok több rizikót. Szerintem ha Rihanna elveszti egyszer az eszét, az rosszabb lesz nekem, mint bármi más.”

Tehát Rihanna jobb, ha nem keveredik félreérthető helyzetbe férfiakkal. A másik nem képviselői persze nem zavarják Christ: „Ha egy másik csajról gondoskodna, az nagyon király lenne” – fűzte hozzá szórakozva.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek