Starity

Al Pacino színpadra lép

2013. április 06. 10:10   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Keresztapa-filmek sztárja a londoni színpadon mutatkozik be ezen a nyáron egy különleges show keretében.

hirdetés
Al Pacino színpadra lép

A hetvenkét éves Al Pacino ezen a nyáron egy egyszereplős darabbal lép fel a West End deszkáin, a londoni Palladiumban. A Night With Pacino (Egy éjszaka Pacinóval) – ez a címe annak a különleges műsornak, amelyben a legendás színész egy élő interjút is ad a közönségének az életéről és a munkásságáról, a karrierje kezdetétől egészen napjainkig, valamint kérdésekre is szívesen válaszol majd.

“Már nagyon várom, hogy Londonban lehessek – kezdte a Keresztapa-filmek sztárja. – Mindig is otthon éreztem magam ott. Számomra nagy megtiszteltetés, hogy a Palladiumban léphetek fel és nagyon örülök, hogy ismét visszatérhetek ebbe a nagyszerű városba."

Pacinót nyolc alkalommal jelölték Oscar-díjra – végül 1992-ben meg is kapta a Frank Slade szerepében nyújtott alakításáért az In the Scent of a Woman (Egy nő illata) című filmben. Az Oscar mellett két BAFTA-díjjal is kitüntették (mindkétszer 1976-ban, a Dog Day Afternoon és a The Godfather Part II című filmjeiért), két Emmy-díjat (az Angels in America és a You Don't Know Jack című alkotásokért) és két Tony-díjat is kapott, ezzel bekerült az elit színészek közé.

Az egyszereplős darab bemutatójára június 2-án, vasárnap kerül sor.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek